Nejrozmazlenější hvězda Hry o trůny? Medvěd, který bojoval s Brienne

Nebylo to s ním snadné.

Určitě si vzpomínáte na epizodu Game of Thrones, ve které se Brienne (Gwendoline Christie) utkala v aréně s medvědem. Ten nebyl dílem počítačových mágů, ale šlo o reálné zvíře. A docela rozmazlené, jak herečka prozradila v talkshow Late Late Show with James Corden:

"Mělo vlastní karavan a muselo být do Los Angeles dopraveno dva týdny před natáčením, aby se přizpůsobilo. Aby bylo klidné, musela celou dobu hrát country a westernová hudba. Je to pravda. A když bylo hodné, tak ho krmili zmrzlinu z pánve s opravdu dlouhou rukojetí. A když vylezlo z karavanu, museli jste tleskat." 

Očividně byl chlupáč docela primadona. Ale pořád nebezpečná a není divu, že Gwendoline měla během natáčení docela obavy. Mezí ní a medvědem byl jen malý elektrický plot. Daný moment nebyl natáčen tak, že nejprve svůj part odehrála herečka a následně zvíře s tím, že se v postprodukci obě části složily dohromady. Gwendoline opravdu stanula tváří v čumák ochočené, ale pořád bestii.

I když asi ne zase tak krvelačné, medvěd jménem Bart the Bear Jr. už má bohaté zkušenosti s natáčením. Objevil se v seriálu Scrubs: Doktůrci nebo ve filmu Koupili jsme ZOO (2011).

Bart je očividně hvězda, takže není divu, že má takové manýry, za které by se nemusela stydět ani Jennifer Lopez, která je známá tím, že má hodně náročné požadavky.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat