Tvůrce seriálu Glee dodnes lituje toho, jak se choval k hercům

"Nechtěli, abychom jím říkal, co mají k*rva dělat."

Seriál Glee byl skvělý. Za začátku. Sarkastická politicky nekorektní podívaná, která si dělala srandu ze všech těch pubertálních muzikálových přeslazených šíleností, byla velkým diváckým hitem. Ale postupem čase se nám to nějak zvrtlo a z Glee se stalo to, z čeho si původně dělalo srandu, sentimentální podívanou, kde každý chodil s každým, postavy se vyvíjely nepochopitelným směrem, bylo to přeplácané, jednoduše se zkazila hromada věcí. Není tak divu, že sledovanost slétla z nějakých 12 milionů diváků klidně pod dva.

Teď se jeden z duchovních otců seriálu Ryan Murphy rozpovídal o tom, čeho nejvíce lituje, pokud jde o Glee.

"Byl jsem s nimi celý den (s herci) a pak, když jsme skončili s prací, vyrazili jsme ven a bavili se celou noc a myslím si, že ujetým, zvráceným způsobem jsem se snažil zažít dětství, které jsem nikdy neměl. Myslel jsem, že chtějí rodiče, ale oni ho nechtěli. Nechtěli, abych jim říkal, co mají k*rva dělat. Nechtěli, abych jim říkal, jak se mají chovat jeden k druhému nebo jaký je svět. Přál bych si, abych se mohl vrátit zpátky a dělat věci jinak, pokud jde o všechny ty herce. S některými jsem si stále velmi blízký: s Leou Michele, Chordem Overstreetem, Darrenem Crissem - ale je tu několik takových, se kterými to úplně nevyšlo a toho lituji. Myslím, že si prostě jen přeji, abych byl schopen nechat je, aby na vše přišli sami." 

I když to tak mohlo vypadat, natáčení opravdu nebylo snadné. Vyskytlo se několik nepříjemných problémů, například Lea Michele byla na nože s Nayou Riverou, což nakonec vedlo k tomu, že druhá zmíněná slečna byla ze seriálu na chvíli vyhozena (což ale stanice FOX popírala) a také zemřel Corey Monteith, který se předávkoval drogami. Není tak divu, že atmosféra nebyla úplně ideální.

Murphy jednoduše nevzpomíná na práci na Glee jen v dobrém, pořád to na něm zanechalo stopy:

"I dnes jsem zničený z toho, co vše se se seriálem stalo," dodává.

Bez ohledu na vše, co se událo, je docela překvapením, že je z toho Ryan tak zničený a poznamenaný. Na první pohled by člověk řekl, že na place byla sranda, zpívalo se, tančilo a juchalo, ale očividně byla realita jiná. To jen ukazuje, jak matoucí je hollywoodské pozlátko.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat