Herci a tvůrce skvělého seriálu o zápasnících MMA Kingdom promluvili o druhé řadě

Znáte Kingdom? Ne? Tak byste to měli rychle napravit.

V minulém roce odstartoval seriál Kingdom, který se zaměřil na ne úplně fungující (nebo skoro vůbec) rodinku, která působí ve světě MMA (smíšená bojová umění). A vyklubalo se z toho hodně intenzivní a dobře obsazené sportovní drama, která si získalo i mě a to MMA není zrovna můj šálek kávy.

Právě dnes má premiéru druhá řada (mimochodem, stanice DirecTV už schválila i třetí). Co o ní říkají tvůrci a herci?

Představitel Ryana Wheelera Matt Lauria prozradil, co bude mottem nové sezóny:

"Mantrou tohoto roku je ´nesmyslná oddanost´. A myslím, že to je to, co o jde. Jednou z nejlepších věcí na seriálu je, jak je náročný. Scénář na vás klade velké požadavky, protože tyhle postavy jsou intenzivní psychologické bytosti. A fyzické požadavky jsou očividné. Takže ano, jde o práci na plný úvazek. Až na oněch možná šest hodin, kdy spíte nebo děláte něco jiné!"

Je pravda, že hlavní "hrdinové" jsou psychologicky poněkud složitější a co se týče fyzičky, tak je jasné, že pokud ztvárňujete zápasníka MMA, nemůžete vypadat jako "ořezávátko".

Tvůrce seriálu Byron Balasco přidává:

"Řekl bych, že lekcí číslo jedna, kterou jsem si z první řady odnesl, bylo to, co přesně obsazení zvládne a podle mě je to cokoliv. A oni opravdu pomohli mé schopnosti vyprávět příběh a prozkoumat vztahy do větší hloubky. Nemuseli jsme tolik spoléhat na děj a mechanismy, které posouvají příběh kupředu. Zvládli jsme to s pomocí postav. Tihle kluci byli skvělí, pokud jde o trénink, když jsme začali, ale je tu další rok a oni se museli ještě zlepšit. Letos nás čeká víc zápasů a s jejich pomocí můžeme odvyprávět lepší příběh. Ale nejde o seriál, který bude jen o bitkách. Hlavně je to o postavách a každý tenhle zápas vypráví emocionální příběh těchto chlapíků."

V seriálu se ale nevyskytují jen drsní pánové, ale i drsné slečny. Jednou z nich je například Lisa (Kiele Sanchez), o které jsme se dozvěděli, že je těhotná. Důvodem bylo to, že je v očekávaní i její představitelka. To Balasco okomentoval takto:

"Nebylo to těžké rozhodnutí zakomponovat to do děje. Všichni držíme kamery, neustále se pohybujeme po place a natáčíme herce, kteří se pohybují kolem, takže pokusit se někoho skrýt by prostě nefungovalo. A navíc to skvěle zapadá do příběhové linie, kterou jsme chtěli odvyprávět. Bylo to požehnání pro nás všechny." 

Ovšem, nemůžeme očekávat, že se dočkáme velké šťastné rodinky, kdy Alvey (Frank Grillo) a Lisa společně s malým capartem poběží vstříc západu slunce. To potvrdila i Kiele:

"Jistě je tu mnoho rozporů a problémů mezi Lisou a Alveyem. Jsou to dvě postavy, které se velmi hluboce milují, ale víte, Alvey je komplikovaný člověk. A Lisa, která je těhotná, její priority a identita se trochu mění."

Když už jsme u těch vztahů, tak Jay (Jonathan Tucker) si také nejde svou "princeznu" a to fotografku jménem Laura. Tu ztvární Jessica Szohr. Ovšem, nebylo by to Kingdom, kdyby to nebylo trochu komplikovanější.

"Jistě, že i ona má nějaké démony. Myslím, že potřebuje uznání od mužů. Myslím, že vidí něco na Jayovi a opravdu se jí líbí, ale myslím, že se vyděsí, když se setká s jeho matkou, díky které Laura zjistí pár věcí, které ji zaskočí," vysvětluje Jessica.

Není divu, mamča Kulinová (Joanna Going) je opravdu svérázná osobnost. To potvrzuje i její představitelka:

"Uvnitř ní se odehrává jakýsi zmatek, boj a ona se snaží zjistit, kým je. Přemýšlí, zda je v jejím životě něco, pro co stojí žít a jestli se čím dál víc ztrácí její identita. Takže jsem zjistila, že se v mé mysli během dne odehrává spousta věcí a protože nad tím přemýšlím, často přejedu sjezdy z dálnice."

Jinak řečeno, hrát v Kingdom je jak fyzicky, tak mentálně náročné, ale herce jistě těší, že ve finále vznikne seriál, který určitě stojí za pozornost.

Znáte seriál Kingdom? Líbí se vám?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat