První fotografie Red Tornada ze seriálu Supergirl. A vypadá to... hrozně

Ne, tak tohle není to pravé ořechové.

Nový komiksový seriál Supergirl bombarduje potencionální diváky trailery, fotografiemi a dalšími materiály, ale zatím se mu (alespoň v mém případě) nedaří přesvědčit, že půjde o podívanou, která stojí za zvážení. A dnes uvolněná fotografie na tom nic nemění (ba právě naopak).

Na ní je postava Red Tornado, o které víme už nějakou dobu, že se v seriálu představí. Tohoto relativně oblíbeného hrdinu ztvární Iddo Goldberg. Právě on se aktuálně představuje v kostýmu. A z mého pohledu ne moc povedeném.

Jde o onen případ, který ukazuje, že to co funguje v kreslené podobě, nemusí zákonitě fungovat v hrané. Ne vždy je jednoduše moudré držet se striktně předlohy, ale občas to holt chce nějaké změny. V tomto případě určitě.

V komiksové podobě je Red Tornado členem Justice Legue a dokáže vytvářet, to je s ohledem na jméno velké překvapení, tornáda. A nutno poznamenat, že jde o androida.

Chápu, že vytvořit "realisticky" působící umělou bytost s omezeným televizním rozpočtem může být oříšek, ale tohle mě opravdu neoslovilo.

Co vás? Líbí nebo nelíbí?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE