World War Hulk: Náznaky filmu se prý objevují déle, než jsme tušili. A o čem by vlastně měla komiksovka být?

 

S projektem se zřejmě dál počítá.

Už poměrně dlouho se spekuluje o tom, že vznikne filmová adaptace komiksové zápletky World War Hulk. Zatím jsme se ale nedočkali žádných velkých kroků v případě realizace. Nebo jsme si to alespoň mysleli. 

Ovšem, podle The Cosmic Circus, který často přináší reální informace, si Marvel připravuje základy pro tuhle podívanou už překvapivě dlouho a to napříč hned několika filmy a seriály (She-Hulk, Shang-Chi, Falcon & Winter Soldier a další).

V podstatě jde o to, že politici mají čím dál větší obavy z jedinců s nadlidskými schopnostmi, což mnohé z nich vede k myšlence toho, že by bylo na místě vytvořit superbytosti, které by byly na jejich straně. 

Podle daného zdroje půjde o to, že americká vláda udělá rozhodnutí vytvořit vlastní Hulky, což by mohlo být pro Bruce Bannera / Hulka zlomem, který by mohl vést k návratu Savage Hulka.

V komiksové předloze skupina superhrdinů Illuminati usoudí, že je Hulk příliš nebezpečný pro svět a vyhostí ho do vesmíru, ovšem to vede ke smrti jeho těhotné partnerky a po určité době se Hulk rozhodne vrátit z vyhnanství na planetě Sakaar (kde se z něj stane ještě zuřivější a silnější bytost) a pomstít se těm, kteří podle něj stojí za smrtí jeho lásky.

Nakolik se film bude inspirovat u komiksu není jasné, zřejmě ne do detailu, protože jsme už určité momenty v hrané podobě viděli, ovšem nedá se ani očekávat, že by filmaři zvolili úplně nový směr, to by jistě mnohé fandy naštvalo.

Snad se brzy dozvíme více informací, protože se na World War Hulk těšíme už roky. 

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat