Godzilla Minus One: Rychle na Netflix, aktuálně tam byl přidán nejlepší film o Godzille za dlouhé roky


 Je to parádní jízda.

V posledních letech jsme se dočkali hned několika filmů o ikonickém japonském uřvaném monstru Godzilla. Některé nebyly zrovna povedené, některé byly snesitelné, ale nebylo to prostě úplně ono. To se ovšem změnilo, když se látky opět ujali japonští filmaři a nabídli film Godzilla Minus One (2023).

V něm nebyla Godzilla žádná kamarádka lidstva, ale monstrum, které ničilo ničilo a ničilo a obecně je celý film poměrně temnou a depresivní podívanou. Ale samozřejmě i velmi destruktivní, Godzilla dělá to, co umí, devastuje okolí. Potěšily i trikové efekty, které byly odměněny Oscarem. Tedy, i pokud jde o vizuály se mají diváci na co těšit (což je úctyhodné s rozpočtem kolem 12 milionů dolarů).

Ano, tempo je občas poměrně pomalé, ale jinak nemáme větší výtku a máme dobrou zprávu. Dlouho nebylo jasné, kdy se dočkají diváci, kterým se nechtělo do kina. Přece jen, premiéra proběhla už 1. 12. 2023 a dlouhé měsíce se čekalo na uvedení pro domácí sledování. A je to tedy, pokud máte Netflix, můžete si film pustit a my to vřele doporučujeme.

P. S.: Ano, k dispozici je i český dabing, pokud ho preferujte. 


Zdroj: Toho Company (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat