Avengers 5: Režie se možná ujme tvůrce Deadpoola a vrátí se až šest desítek postav


 Proč ne. 

Pátí Avengers (premiéra 30. 4. 2026) nemají snadnou cestu na plátna, mění se u nich tvůrci, Kanga už nebude ztvárňovat Jonathan Majors a navíc probíhaly stávky scenáristů a herců, což situaci také nepomohlo. Ale nyní to vypadá, že je film na dobré cestě.

Dokonce se objevilo jméno potencionálního režiséra (ano, není to poprvé, ale tohle zní jako reálná možnost) a podle všeho by to mohl být Shawn Levy, který aktuálně pracuje na Deadpool & Wolverine (premiéra 25. 7. 2024). 

S tvůrcem prý probíhají rozhovory a vypadá to dobře, ale je jasné, že jeho pozici posílí, nebo naopak ohrozí to, jak dopadne třetí Deadpool (my věříme, že dobře, ale nejsme jasnovidci).

Podle všeho nabídka padla už před nějakou dobou, ale Levy nejdříve musel odmítnout kvůli jiným pracovním závazkům, ovšem nyní už zřejmě prostor má a to kvůli posunutí prací na pátých Avengers. 

Další zajímavostí je, že se prý zvažuje návrat až šedesáti postav (včetně Thora, Shang-Chiho, Nebuly, Doctora Strange, Hulka nebo Lokiho) s tím, že by mělo dostat výraznější prostor větší množství jedinců, nejen pár z nich.

Upřímně řečeno, neumíme si úplně představit, jak bude možné ukočírovat tak velké množství hrdinů, ale snad to Levy zvládne. 

Zdroj: Deadline, Marvel Studios (úvodí fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat