Spider-Man: Chystaný seriál se vrátí k základům


O co půjde?

Animovaný seriál Your Friendly Neighborhood Spider-Man (původně nazvaný Spider-Man: Freshman Year) je aktuálně v přípravách a zdá se, že potěší ty, kteří doufají v klasičtější dobrodružství Pavoučího muže. Jeden ze šéfů Marvelu Brad Winderbaum totiž prozradil následující:

"...Friendy Neighborhood Spider-Man je skvělý, velmi mírně řečeno. Myslím si, že opravdu lidi překvapí. Je to skutečně jako záblesk z éry komiksu Stevea Ditka (jeden z tvůrců postavy Spider-Mana, pozn. redakce). Peter Parker je zpět na střední škole a prostě se jen snaží, aby to fungovalo, péče o jeho tetu, je úplně bez peněz a musí být superhrdinou. Je to čistokrevný Spider-Man a myslím, že to co tvůrce seriálu Jeff Trammell vytvořil budou lidé milovat, vybudoval kolem Petera Parkera skupinu, kterou si lidé zamilují. Kromě toho, protože jde o dlouhodobý styl vyprávění, když v první řadě hrozí riziko, tyhle vztahy se formují a věci působí opravdu tragicky a nebezpečně a opravdu úžasně. Takže miluji tuhle podívanou.

Určitě plno lidí ocení to, že nový seriál bude mít prvky klasických Spider-Manovských komiksů a seriálů, co ale asi neocení je to, že se zatím neví, kdy bude k vidění.

Zdroj: ComicBook, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat