Spider-Man 4: Ve filmu se údajně objeví Venom i mrtvá postava



Cameo?

Stále čekáme na to, až se Venom (Tom Hardy) a Spider-Man (Tom Holland) setkají tváří v tvář. Bylo nám naznačeno, že by k tomu mohlo dojít, ale zatím se tak nestalo. Ovšem, možná se to změní, protože podle nových spekulací se počítá s tím, že ve čtvrtém filmu Spider-Man bude Venom k vidění. Je tu ale pár ale. 

Prvním z nich je, že údajně nebude hlavním padouchem, tuhle roli zastane někdo jiný (Kingpin podle všeho povolá do boje Shockera a Scorpiona). Kromě toho není jasné, že Venoma opět ztvární Tom Hardy, u kterého se předpokládá, že třetí sólovka Venoma bude poslední, kde se jako Eddie Brock / Venom objeví. 

Samozřejmě to ale neznamená, že by nezmění názor, a pokud jde opravdu o malou roli, neměl by být problém se v ní objevit.

Překvapením je, že bychom se ve filmu měli dočkat i tetičky May (Marisa Tomei), což je nečekané s ohledem na události ve třetím Spider-Manovi. Nebylo ale zatím vysvětleno, jak je to možné, na druhou stranu, jde o komiksový svět v máme tu multivesmír, takže to nějak půjde. 

Zdroj: MyTimeToShineH, Sony Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat