Mizerové: Na život a na smrt - Je to škoda, ale další díl Mizerů je hrůza. Kecáme, podle prvních názorů je to pecka


 Akční lahůdka.

Sérii Mizerové převzala po Michaelu Bayovi dvojice Adil El Arbi and Bilall Fallah a nutno říct, že s plnou parádou, předchozí díl byl povedený. Otázkou ale bylo, zda šlo o štěstí "začátečníka" a na to měl nabídnout odpověď další díl Mizerové: Na život a na smrt (premiéra 6. 6. 2024) a stalo se. Podle prvních názorů jde o skvělou podívanou. 

Samozřejmě výtečně funguje chemie mezi Martinem Lawrencem a Willem Smithem, ale obecně je chváleno obsazení a to i herci ve vedlejších rolích, kteří rozhodně nejsou jen do počtu. 

Pokud jde o akci, tak je zběsilá a inovativní a je jí rozhodně pořádná porce, aby byli fandové přestřelek a honiček naprosto spokojeni. 

Co je hodně vyzdvihováno, je humor s tím, že nejen, že funguje, ale podle prvních názorů je tenhle díl jeden z nejvtipnějších ne-li nejvtipnější z celé série. 

Nicméně, stejně povedené jsou i emoce, kdy i ty hrají důležitou roli a jsou v podstatě jádrem filmu, ale nezastiňují ostatní aspekty.

Samozřejmě nechybí určitý nádech "šílenosti" a přepálenosti, která je pro značku typická, takže jde očividně o povedenou směsici toho, co máme na Mizerech rádi. 

Někteří novináři pak tvrdí, že se v kinech takhle dlouho nepobavili a objevilo se postesknutí, že nikdy neuvidíme film Batgirl, který tato režisérská dvojka natočila, ale Warner Bros. se rozhodlo ho nevypustit do světa.

Zdroj: TheDirect, Sony Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat