Homelander by Supermanovi nakopal zadek, myslí si Antony Starr


Že by?

Antony Starr je hvězdou komiksové série The Boys / Banda, ale nově se o něm spekuluje jako o tom, kdo si zahraje ústřední roli v DC sérii Booster Gold, protože Antony a spolušéf DC Films James Gunn se začali sledovat na Instagramu. 

Antony svou účast v projektu nepotvrdil, řekl jen to, že s Jamesem společně hrají golf. Nicméně reagoval na otázku, zda by jeho postava z The Boys Homelander (který je zjevnou parodií na Supermana) porazila Supermana:

"Tohle je důvod, proč by Homelander nakopal Supermanovi zadek. Roli by nehrál kryptonit a Homie by bojoval zákeřně. On je typ, 'Oh, dostal jsi mě!' a jak by šel k zemi, vzchopil by se a hodil by mu písek do očí. Člověče, je to zákeřňák. S tím, že Superman je vždy takový, 'Oh, to bych neudělal. Oh, támhle je nevinné dítě, které by mohlo být zraněno.' Homie by si z toho dítěte udělal živý štít."

Výhodou Homelandera je opravdu to, že nemá morálku (nebo ji má hodně pokroucenou), ale těžko říct, jestli by to nakonec bylo takové eso v rukávu, aby porazil Muže z oceli. A odpovědi se asi jen tak nedočkáme (maximálně ve fanouškovských příbězích a dalších výtvorech), ale to, jak zákeřný Homelander je, zjistíte ve čtvrté řadě The Boys, která má premiéru 13. 6. 2024, a také v hře Mortal Kombat 1, kam bude Homelander za pár dnů přidán.


Zdroj: ComicBook, ScreenRant, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat