Fantastická čtyřka: Galactus má představitele, je jím herec z Harryho Pottera a Hry o trůny. A ve filmu uvidíme i Johna Malkoviche


 Komiksové střípky.

Je v podstatě jasné, že ve Fantastické čtyřce (premiéra 24. 7. 2025) bude padouchem Galactus a v minulosti zaznělo několik jmen, u kterých se předpokládalo, že jsou favority na tuhle roli. A dostali jsme se do fáze, kdy znělo skoro jistě, že jím bude Javier Bardem. Očividně to ale zase tak jisté nebylo, protože nově vyšlo najevo, že jím bude Ralph Ineson (Harry Potter, Hra o trůny). 

Zdroj: HBO

Není jasné, jako bude Galactus vypadat, ale pokud se tvůrci budou držet komiksu, je logickým předpokladem, že Ralph propůjčí postavě hlavně svůj hlas (a zřejmě i mimiku) a zbytek bude vytvořen digitálně.

Objevila se ale ještě další zajímavá castingová novinka týkající se této očekávané marvelovky, do filmu byl obsazen John Malkovich, ale nepřekvapivě nebylo odhaleno, koho si zahraje. Často je ale tipován padouch Mole Man, což je zloduch s geniálním intelektem a mimozemskou technologií. Ale to je jen odhad.

Zdroj: THR, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat