Deadpool & Wolverine: Ryan Reynolds je nadšen z nové záporačka, sestry Profesora X

 Bude to něco. 

Ve filmu Deadpool & Wolverine (premiéra 25. 7. 2024) se představí nová záporačka a to Cassandra Nova (Emma Corrin), což je v komiksu záporácká sestra Profesora X. A očividně s ní bude "legrace" i v hrané podobě. Ryan Reynolds (Deadpool) k ní dodal následující:

"Je to jako spolupracovat se švýcarským armádním nožem v lidské kůži. Emma přinesla do Deadpool & Wolverine energii Gena Wildera (americký komik, pozn. redakce). Rošťáckou, nebezpečnou, nepředvídatelnou - od její první scény rozumíme této záporačce natolik, abychom pochopili, proč je motivována k tomu, aby se postavila proti našim hrdinům. A je to tím, že je Emma tak zatraceně skvělá ve vnuknutí lidskosti do každé i té nejvíce chaotické fráze. Jediná věc, kterou máme raději než nenávidět padoucha je milovat ho. A my milujeme Emminu Cassandru Nova od začátku... jde o jednu z nejlepších spolupracovnic, kterou jsem na place Deadpoola měl. Slyšíš mě, Jackmane?"

V komiksu je Cassandra Nova nesmírně nebezpečná, je to telepatka, telekinetička, dokáže se regenerovat a má hromadu dalších schopností. Jaké přesně schopnosti bude mít ve filmu není úplně jasné, ale minimálně telekineze nám byla v upoutávce ukázána, ovšem jistě toho bude mnohem víc. 

Zdroj: Harper's Bazaar, Disney / Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat