Oficiální obrázek nového marvelovského Falcona. A Gunn se vyjádřil k obvinění, že "vyštípal" Cavilla


Komiksové střípky.

Nové DC Universe mají na starosti Peter Safran a James Gunn s ti chtěli začít s více méně čistým štítem. Ale těsně před startem DC Universe se počítalo s návratem Henryho Cavill do role Supermana, ale k tomu nakonec nedošlo. A jak se asi dalo čekat, někdo z toho obviňuje Gunna. Konkrétně se objevila teorie, že vždy plánoval Cavillovo propuštění. S tím James striktně nesouhlasí:

"Úplně nerozumím tomu, jak by to do sebe zapadlo. Kromě skutečnosti, že jsem neměl zájem DC řídit, dokud se Peter nerozhodl, že to bude dělat se mnou, aby se mohl věnovat práci výkonného pracovníka a já se mohl zaměřit na kreativní věci, když jsem byl najat napsat Supermana, vždy jsem to zamýšlel & navrhoval jako nový příběh Supermana. Tak proč bych lhal o tom, že to neplánuji už na premiéře Sebevražedného oddílu... Jak může tahle konspirační teorie dávat smysl?"

Nedává, ale to některé lidi nezajímá a stejně to budou šířit.

V Marvelovském filmovém universu probíhají "škatulata hýbejte se" v případě identit postav a to včetně Falcona, kterého původně hrál Anthony Mackie (ten je ale novým Kapitánem) a jeho křídla převezme Danny Ramirez a obrázek právě nového Falcona nyní kolujeme internetem.

Zdroj: McDonald's

Zdroj: Threads, DC Films / Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat