Matrix: Nový film bude mít na starosti velmi šikovný režisér


 Který?

Zatím poslední film ze série Matrix nazvaný Matrix Resurrections (2021) byl velmi velmi rozporuplnou podívanou a ne tak úspěšnou, jak asi firma Warner Bros. Discovery doufala. Ovšem, jde o natolik známou značku, že by bylo překvapením, pokud by zůstala u ledu. A také nezůstane.

Připravuje se další film, ale tentokrát ho nebude mít na starosti ani jedna ze sester Wachowski (Lana bude "pouze" produkovat) ale nováček v sérii a to Drew Goddard. Jde o šikovného tvůrce, který potěšil například hororovou záležitostí Chata v horách (2012) nebo Světovou válkou Z (2013)

Nevíme, jestli půjde o pokračování, reboot nebo něco jiného, ale podle Warner Bros. Discovery má Drew nápady, které stojí za to:

"Drew přišel za Warner Bros. s novým nápadem a my všichni věříme tomu, že jde o neuvěřitelný způsob, jak pokračovat ve světě Matrixu a to s tím, že budeme respektovat to, co Lana a Lilly začaly před více 25 lety a současně nabídne unikátní pohled na věc založený na jeho vlastní lásce k sérii a jejím postavám. Celým tým ve Warner Bros. Discovery je nadšen z toho, že Drew natočí novým film Matrix a přidá svou vizi k filmového kanónu, kteří [sestry] Wachowski u tohoto studia čtvrt století budovaly."

Goddard pak dodal:

"Není přeháněním prohlásit, že Matrix změnil jak filmografii, tak můj život. Lanino a Lillyinino výjimečné umění mě každý den inspiruje a jsem více než vděčný za šanci vyprávět příběhy v jejich světě."

My Goddardovi věříme, že má šanci natočit důstojný přírůstek do série a doufáme v to, protože jde o sci-fi sérii, která je kultovní, ale asi potřebuje nový dech.

Zdroj: SFFGazette, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat