Dcera tvůrce Šestého smyslu chystá hororový film, ale doufá, že se bude lišit od práce jejího otce


Co k tomu dodala?

M. Night Shyamalan, bez ohledu na to, že později kvalita jeho projektů šla výrazně dolů, stojí za několika excelentními mrazivým filmy jako je například kultovní Šestý smysl (1999). A jak se zdá, jeho dcera Ishana Night Shymalan má také tvůrčí ambice. Chystá totiž hororový film nazvaný The Watchers/Strážci

A přestože jde o její premiéru, pokud jde o samostatnou režii, v minulosti s otcem spolupracovala na několika filmech, takže úplný "zelenáč" není. Kromě toho prozradila, že samozřejmě s otcem sdílí geny a určité podobnosti ve filmařské oblasti, ale na The Watchers/Strážci prý bude patrné, že nejde o dílo jejího rodiče, ale její vlastní:

"Myslím si, že tu nevyhnutelně bude určitá míra podobnosti s ohledem na to, že sdílíme stejné geny a pohled na svět. Doufám, že až uvidíte The Watchers, uvědomíte si odlišnost, která vychází z esence [filmu]... Myslím si, že je všechno svým způsobem zvláštní a satirické a domnívám se, že fantasy elementy jdou do větší hloubky. Ale dobře, nemohu jasně popsat to, jaké jsou mezi námi rozdíly, ale myslím si, že jsem se do tohoto vložila. Tak doufejme, že si rozdílů všimnete a jsem nadšená z toho, až lidé sami začnou nacházet odlišnosti."

Nicméně, námět zní jako něco, co by její otec natočit mohl. V centru dění bude umělkyně Mina, která se ocitne v irském lese, kde potká tři cizince, které každou noc pronásleduje podivné monstrum. 

Česká premiéra filmu se odehraje 16. 6. 2024

Zdroj: CB, Warner Bros. Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat