Avengers 5: Moon Knight nebo Hulk a She-Hulk, ti prý budou v centru filmu


Že by?

V poslední době se spekuluje o tom, že v pátých Avengers (premiéra 30. 4. 2026) bude v centru dění poměrně málo postav a tomu odpovídá i nová (zatím ze strany Marvelu samozřejmě nepotvrzená) informace, že hlavními hrdiny by měli být Sam Wilson, tedy nový Kapitán Amerika, Moon Knight, Hulk, She-Hulk a Spider-Man. 

V minulosti už zaznělo, že by se měl ve filmu Spider-Man velet vlastní skupině hrdinů a tohle vypadá jako svérázná, ale zajímavá skupina. Samozřejmě, Thor, Black Widow nebo původní Kapitán Amerika (i když o jeho návratu se také mluví) nemohou být nahrazeni, ale někdy uzraje doba na to, aby se příběh posunul dál a byl vystavěn na bedrech jiných hrdinů. 

Kontroverzi asi vyvolá She-Hulk, jejíž seriál se buď lidem líbil, nebo ho považovali za jednu z největších "pitomin" v historii seriálové tvorby, ale nutno připomenout, že to nebyla vina postavy, praštěnost seriálu byla odrazem toho, jak jsou její příběhy pojaty v komiksu a samotná She-Hulk má velký potenciál.

Další detaily zatím prozrazeny nebyly, ale jistě se brzy dočkáme ještě hromady dalších více či méně pravdivých informací. 

Zdroj: MyTimeToShineHello, Disney+ / Marvel Studios (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat