Víkendové streamovací tipy: Skvělý komediální seriál. Návrat drsné animované komiksovky. A projekt o ženě, ze které se stala kuřecí nugeta


 Na co se podívat?

Počasí stále nic moc, ale nevadí, i o tomto víkendu si můžete pustit pár hodně zajímavých (a docela šílených) projektů.

Girls5Eva (Netflix)

Občas se objeví seriál, který je skvělý, ale nedostává se mu tolik pozornosti, kolik by si zasloužil. A to platí i pro sitcom Girls5Eva, který se zaměřuje na členky kdysi úspěšné ženské popové skupiny, které se snaží oživit svou zašlou slávu.

První dvě řady se objevily na Peacock, kde si vybudovaly oddanou, ale ne úplně velkou fanouškovskou základnu, naštěstí se ale následně série ujal Netflix, který aktuálně nabídl i třetí řadu. Pokud tak máte rádi praštěný, ale chytrý humor, ujeté songy a oceníte parádní obsazení, pak není na co čekat.


Neporazitelný/Invincible (Amazon Prime Video)

Na druhou řadu krvavého a skvělého animovaného komiksového seriálu Invincible jsme čekali dlouho a tvůrci nám tedy neudělali radost, když ji ještě "rozsekli" na dvě poloviny. Ta první skončila 24. 11. 2023 a až nyní 14. 3. 2024 odstartovala druhá, ale čeká se vyplatilo, stále je to drsné, neomalené a hlavně pořádně zábavné. 


Chicken Nugget/Kuřecí kroketa (Netflix)

Pokud máte zájem o něco opravdu šíleného, tak je tu jihokorejský seriál Chicken Nugget, který se zaměřuje na situaci, kdy se ze ženy stane kuřecí nugeta. Ano, čtete správně. Je to onen typ projektu, který vás buď zaujme, nebo si budete ťukat na čelo, ale rozhodně na něj jen tak nezapomenete.



Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat