Představitel Kanga čelí další žalobě. Může za to jeho rozhovor


 To se nepovedlo.

Není to tak dlouho, co byl Jonathana Majors uznán vinným z napadení a obtěžování. Ovšem, herec následně vystoupil v pořad GMA, kde svou vinu popřel a podle některých neukázal ani trochu špetku lítosti a sebereflexe.

Bylo to překvapivé, protože dané interview proběhlo před vynesením trestu (byl uznán vinným, ale soud ještě nestanovil trest) a mnozí se domnívali, že to Majorsovi zrovna nepomůže. 

A nemýlili se. Zatím sice stále nevíme, jaký bude trest, ale co víme je to, že byla proti herci vznesena další žaloba a to ze strany jeho bývalé přítelkyně Grace Jabbari, která má být právě onou napadenou. 

Co je jádrem obvinění? Například pomluva, kdy tu existuje domněnka, že chce Majors docílit toho, že budou lidé vnímat Jabbari jako lhářku a budou ji šikanovat a útočit na ni. 

Už 8. 4. 2024 proběhne soudní stání, kdy bude stanoven trest z původního soudního řízení. V dohledné budoucnosti ale ale navíc zřejmě bude řešit žaloba ze strany Jabbari, ovšem zatím není známo, kdy by mohly proběhnout výslechy. 

Zdroj: THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat