Madam Web: Sony se prý vůbec nelíbí, jak se o filmu vyjadřuje jeho hlavní hvězda

 

Není divu.

Titulní roli v nepovedené a neúspěšné komiksovce Madam Web (2024) si zahrála Dakota Johnson a bylo patrné, že z projektu sama není úplně nadšená. Stačí se podívat na některé rozhovory, kde například prohlásila něco v tom smyslu, že podobný film točila poprvé a zřejmě naposledy. Kromě toho přiznala to, že Madam Web neviděla a také zmínila to, že ji negativní recenze nepřekvapily.

Není to tedy zrovna nejlepší způsob propagace a údajně z toho pochopitelně není nadšené ani filmové studio Sony. Prý někteří lidé z této firmy zpochybňují to, zda je sama Dakota dostatečným "tahákem" pro diváky a  podle nich není problém si na adresu filmu zavtipkovat, ale podle všeho se v Sony nelíbí, co předvádí Dakota s tím, že sama nepřijímá žádnou zodpovědnost za jeho neúspěch. A i když je o nepovedenou podívanou, plno lidí se na ní nadřelo a je trochu nekolegiální tahle film hanit.

Oficiálně to asi nikdo nepotvrdí, ale dá se tušit, že Sony se do další spolupráce s mladou herečkou asi v dohledné době nepožene.

Zdroj: CBM, Sony Entertainment (úvodní fotografie)




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat