Herečka z Marvels nevěděla o překvapivé postavě, dokud film neviděla. A fotka ze třetího Venoma odkazuje na Spider-Man: Bez domova


 Komiksové střípky.

V závěru Marvels (2023) se překvapivě objevil x-menovský Beast (Kelsey Grammar), který byl ve scéně s Teyonah Parris (Monica Rambeau), ovšem s tím, že byl vytvořen digitálně. Teyonah aktuálně prozradila, že v dané scéně byl nejmenovaný herec v lékařském oděvu a ona nevěděla, že ve finální verze filmu bude suplovat Beasta až do chvíle, kdy sama marvelovku viděla. Asi nečetla zvěsti na internetu, kde se o tom spekulovalo už delší dobu před premiérou.

Je to o outfitu

Ve Spider-Man: Bez domova (2021) jsme se dočkali potitulkové scény, kde se objevil Eddie Brock/Venom (Tom Hardy), ale vypadalo to, že půjde jen o menší pomrknutí na fandy bez většího dopadu. O to více překvapila fotografie z natáčení Venoma 3, na které má Tom Hardy totožné oblečení jako v dané scéně.

Dá se tak předpokládat, že to, co se odehrála ve třetím Spider-Manovi bude mít dopad i na dalšího Venoma. Jaký? To se snad dozvíme dříve, než během premiéry 7. 11. 2024.

Zdroj: ET, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat