Vznikne hraný film s afroamerickým/latinskoamerickým Spider-Manem, je přesvědčen herec


Donald Glover v to pevně věří. 

Ano, nejznámějším Spider-Manem je Peter Parker, ale čím dál větší popularitu si získává Miles Morales (který má latinskoamerický a afroamerický původ) a to bez ohledu, že je ještě relativně mladý, v komiksu se představitel teprve v roce 2011. 

Od té doby se ale objevuje v animovaných seriálech a filmech, hrách a dalších projektech, ale hranou podobou jsme zatím neviděli. 

Určitou dobu se ovšem mluvili o tom, že by ho mohl ztvárnit Donald Glover. Ten se k tomu nyní vyjádřil:

"Bezesporu někdy vznikne hraná verze Milese Moralese a myslím si, že je více zajímá to, že bych ztvárnil Prowlera nebo někoho podobného. Nyní už jsem na Spider-Mana příliš starý."

Ano, Donaldovi už je čtyřicet, takže na roli Spider-Mana není ideální, nicméně nemusí smutnit, už ho namluvil v animovaném seriálu. Kromě toho, ve filmu Spider-Man: Homecoming (2017) se mihnul jako Aaron Davis, což je v komiksu civilní jméno Prowlera (a roli si zopakoval v animované podobě). Plus právě v Homecoming zmínila jeho postava svého synovce a někteří spekulují, že to byla narážka na Milese.

Uvidíme, co Sony vymyslí, ale bylo by překvapením, pokud by se Morales v dohledné budoucnosti neobjevil ve filmové verzi.

Zdroj: Vanity Fair, Marvel Comics (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat