Superman: Legacy - Je pravda, že byl z filmu odstraněn herec kvůli svým vyjádřením na adresu Palestiny a Izraele?


 Je tomu tak?

V případě filmu Superman: Legacy (premiéra 10. 7. 2025) se aktuálně řešení jedna vcelku kontroverzní situace. Konkrétně to, že měl být z filmu odstraněn herec a komik Bassem Youssef a ten tvrdí, že to bylo kvůli jeho vyjádřením na adresu izraelsko-palestinského konfliktu během rozhovoru s Piersem Morganem:

SOUVISEJÍCÍ: SERIÁL SUPERMAN & LOIS BYL PRÝ ZRUŠEN KVŮLI FILMU SUPERMAN: LEGACY

"Víte, se Spojených státech amerických můžete mluvit o Joe Bidenovi, můžete mluvit o Donaldu Trumpovi, ale nemůžete kritizovat zahraniční vládu, což je velmi smutné. A poté kvůli tomu..., byl jsem obsazen do Supermana a poté mi řekli, 'Změnili jsme scénář,' což se odehrálo po interview s Piersem Morganem a já chci předpokládat, že to nebylo ve zlém úmyslu."

Nicméně se objevily zprávy z důvěryhodných zdrojů, kdy jeden tvrdí, že herec nikdy nebyl oficiálně osloven a další, že se s ním sice do filmu počítalo, ale pak si to tvůrci rozmysleli, ovšem k tomu došlo ještě před zmíněným rozhovorem. A právě na to reagoval režisér/scenárista filmu James Gunn, který k tomu dodal jen: "Tohle je pravdivé."

Zdroj: ComingSoon, DC Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat