Supergirl: Film bude mít zřejmě (ne)překvapivě drsný námět


 O co půjde?

Nedávno bylo oznámeno, že se role Supergirl nově ujme Milly Alcock. Sice nebyla jedinou kandidátkou, ale spolušéf DC Films James Gunn prozradil, že ho zaujala hned, jak viděl její výkon v Rodu Draka. Podle něj z ní vyzařuje elegance a autenticita. 

A také má podle něj určitý nádech nekonvenčnosti, což se hodí, protože podle všeho bude příběh její sólovky Supergirl: Woman of Tomorrow vcelku drsný. Máme očekávat to, že se Supergirl vydá na toulky po galaxii se superpsem Kryptem a během toho narazí na mimozemšťanku Ruthye a skončí na vražedné cestě za pomstou. 

To více méně odpovídá komiksu Supergirl: Woman of Tomorrow z roku 2021 od Toma Kinga, ve kterém Supergirl ztratí smysl života a vydá se tak s Kryptem na cesty a setká se s Ruthye, která chce pomstít smrt svého otce.

Jedná se o osmidílnou minisérii, která je považována za jeden z nejlepších komiksů z posledních let. Pokud dostupné informace platí, film bude poměrně věrnou adaptací, ale samozřejmě se to ještě může změnit, zatím nebylo stanoveno datum premiéry, ale nějakou dobu to zabere.

Zdroj: Variety/CBM, DC Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat