Režisér X-Menů by rád dohlédl na film se sovětským Supermanem v hlavní roli s Cavillem

 

Matthew Vaughn by do toho šel.

Matthew Vaughn je zkušený komiksový režisér a rozhodně se nebrání tomu, aby se tomuto žánru dál věnoval. Nechal se například slyšet, že by klidně dohlédl na film Supergirl: Woman of Tomorrow, který se aktuálně připravuje. Ale má i jiný projekt od DC, do kterého by se rád pustil. Jaký?

SOUVISEJÍCÍ: TRAILER NA ŠPIONÁŽNÍ FILM ARGYLLE S HENRYM CAVILLEM

Byla by to adaptace komiksu Marka Millara Red Son (jen pro připomenutí, Millar má na kontě i Kingsman nebo Kick-Ass, které Vaugh adaptoval do hrané podoby) a rád by v hlavní roli viděl původního představitele Supermana Henryho Cavilla:

"Myslím, že je Red Son jedním z nejchytřejších komiksů, které jsem kdy četl a v současném světě, ve kterém žijeme je určitě mnohem aktuálnější, protože ignorace způsobuje více problémů a myslím, že bychom se měli naučit víc o Rusku a jeho historii. Wow, představte si natočit Red Son s Henrym Cavillem. To by byl zajímavý film."

Proč je zmiňováno Rusko? Protože Red Son operuje s ideou, že se Superman ztroskotá na ukrajinské farmě, ne na americké a tehdejší Sovětský svaz ho začne využívat jako svou páku během takzvané studené války. 

O hraném verzi se už mluvilo, ale zatím se realizace nedočkala a je otázkou, zda v dohledné době dočká, ale rozhodně jde o zajímavou tematiku, která stojí za zvážení.

Zdroj: BroBible, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat