Opravdu je Superman: Legacy přehnaně drahou komiksovkou? Skutečně zmizí z Captain America 4 celý tým? A jak jsou na tom Young Avengers


Komiksové střípky.

Komiksové filmy jsou drahé, ale některé jsou drahé přehnaně a mluvilo se o tom, že se mezi ně zařadí i Superman: Legacy (premiéra 10. 7. 2025), protože jeho rozpočet má podle některých být 364 milionů dolarů, což by z něj dělalo jednu z nejdražších komiksovek. 

To ale popřel režisér/scenárista filmu a spolušéf DC Films James Gunn, který prohlásil, že to v žádném případě není pravda a nechápe, jak si někdo může myslet, že zná rozpočet. 

Serpent Society. Ano, či ne?

Nedávno se objevily zvěsti, že z filmu Captain America: Nový svět (premiéra 13. 2. 2025) bude kompletně odstraněn tým padouchů Serpent Society, ovšem nakonec tomu možná bude jinak, některé zdroje tvrdí, že jeho role sice byla zmenšena, ale stále platí, že ho uvidíme.

Jak jsou na tom Young Avengers

Už delší dobu se spekuluje o tom, že vznikne projekt věnovaný týmu Young Avengers. Nicméně nebylo jasné, jestli to bude film, seriál nebo speciál. Podle nových (zatím nepotvrzených informací) půjde určitě o film. Kdy ho uvidíme, to jasné není.

Zdroj: CBM, Daniel Richtman, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat