Naruto: Chystá se hraný film na motivy kultovní mangy, režírovat bude tvůrce Shang-Chiho


 Naděje na zábavnou podívanou tu je.

Naruto patří k extrémně oblíbeným mangám/anime seriálům a tak vás asi nezaskočí to, že aktuálně byl potvrzen vznik HRANÉHO filmu, jehož režii si vezme na starosti tvůrce povedené marvelovky Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) Destin Daniel Cretton. Ten k tomu poznamenal:

"Bylo opravdovou ctít setkat se v Tokiu s Kišimoto-sanem a poslechnout si jeho masivní vizi pro jeho výtvor. Jsme nadšení z toho, že přivedeme Naruta na stříbrné plátno."

Destin zmínil tvůrce mangy Masašiho Kišimota a právě ten je rád za to, kdo dohlédne na hranou verzi jeho díla:

"Když jsem slyšel o angažování Destina, bylo to shodou okolností chvíli poté, co jsem viděl jeho blockbusterový akční film a pomyslel jsem si, že by byl perfektním režisérem pro Naruta. Poté, co jsem si užil jeho další filmy jsem pochopil, že jeho silnou stránkou je natáčení solidních dramat o lidech, pro Naruta neexistuje jiný režisér. Vlastně jsem se s Destinem setkal, myslím si, že je to režisér, který je otevřený a ochotný naslouchat mým návrhům a mám silný pocit, že budeme schopni spolupracovat během produkčního procesu. Jednoduše řečeno, hraný Naruto bude filmem se spektakulární akcí a intenzivním dramatem. Nemůžu si pomoci, ale jsem nadšený."

Pokud jde o datum natáčení nebo premiéry, ta zatím stanovena nebyla.

Zdroj: Variety, TV Tokyo (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat