Deadpool & Wolverine: Které postavy z předchozích filmů se nevrátí?


 Kdo to bude?

Ve filmu Deadpool & Wolverine (premiéra 25. 7. 2024) uvidíme jak nové postavy, tak staré známé a to jak z projektů z Marvelovského filmového universa, tak od Foxu, ovšem několik jedinců z předchozích dvou dílů se nevrátí a to včetně těch, kteří měli poměrně důležitou roli. 

Kdo to bude? Začněme třeba nejméně překvapivým jménem a to Weasel (T.J. Miller). Ten zastával roli úsměvné postavy, ovšem, pokud jde o T.J. tomu asi poslední roky do smíchu nebylo. Nejen, že čelil obviněním ze sexuálního obtěžování, ale ještě navíc měl údajně měl ohlásit bombu ve vlaku, nicméně šlo o falešný poplach. Sice byl zproštěn tohoto obvinění, ale na image mu to nepřidalo. Nečeká se tak, že ho ve třetím Deadpoolovi uvidíme.

To, že ve filmu nebude přímo potvrdila Zazie Beetz, která ztvárňovala štěstí ovládající Domino. Nebylo prozrazeno, proč a je to trochu překvapením, protože byla mezi diváky oblíbená a šlo o zajímavou postavu, zřejmě ale pro ni nebyl v příběhu prostor.

Podobně na tom je asi i postava Cablea, kdy její představitel Josh Brolin dal najevo, že s největší pravděpodobností ve trojce nebude. Což je zarážející, protože ve filmu bude mít důležitou roli organizace dohlížející na tok času TVA a Cable je cestovatelem v čase.

Ovšem, je tu možnost, že nás ještě mohou tvůrci překvapit a Cablea a Domino se dočkáme. Zatím to tak ale nevypadá.

Zdroj: TheDirect, Fox/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat