Wednesday i v reálném životě? Jenna Ortega prý tvrdě dře, ale milá k ostatním zrovna není


 Ne úplně pochvalné tvrzení.

Jenna Ortega se běžně objevuje v rolích postav, které nejsou úplně přátelské a nemají otevřenou náruč pro každého. A zdá se, minimálně podle tvrzení zdrojů, které se vyjádřily pro RadarOnline a nechtějí být z logických důvodů jmenovány, že má podobný přístup i v reálu. Dané zdroje přišly s tím, že se sice Jenně nedá upřít, že je tvrdý dříč, ale také má velmi povýšené chování, je nafoukaná a dává najevo, že sláva je to, pro co byla zrozena. Na jednu stranu je prý úctyhodné, že dokáže být profesionálka i vedle oceňovaných hereckých ikon, na u druhou zaznělo něco v tom stylu, že za své chování na place se rozhodně nedočká titulu Miss sympatie. 

Ostatně, příliš sympatií si nezískala ani v minulosti, kdy svým způsobem podrazila scenáristy Wednesday, kdy během jednoho rozhovoru prozradila, že během natáčení chtěla měnit dialogy a podle některých tím zrovna nepomohla image tvůrců.

Ovšem, s ohledem na to, že aktuálně pracuje na druhé řadě Wednesday a dalších zajímavých projektech je patrné, že její údajné nevhodné chování zatím není na takové úrovni, aby s ní tvůrci nechtěli spolupracovat.

Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat