V seriálu Black Panther prý uvidíme ženského Iron Fista. A Marvel Zombies se nebudou držet komiksu


 Komiksové střípky.

Kromě toho, že se Black Pantherovi daří v hrané podobě, dočkáme se i animované seriálové verze nazvané Black Panther: Eyes of Wakanda a právě v ní bychom se prý měli dočkat legendárního marvelovského bojovníka Iron Fista.

Ovšem, nepůjde asi o nejznámějšího nositele tohoto jména Dannyho Randa, ale o pro Marvelovské filmové universum vytvořenou postavu nazvanou Janora. A pokud byste chtěli fňukat, že je to příliš "woke", tak vězte, že prvním Iron Fistem byla žena a to Fan Fei a v průběhu historie bylo Iron Fistem mnoho žen.

Datum premiéry zatím známo není.

Šílené a originální

Přesné datum premiéry není odhaleno ani u další animované série Marvel Zombies, ovšem co je nyní jasné je to, že půjde šílenou podívanou, která se ale nebude striktně držet komiksu. Režisér a producent Bryan Andrews prozradil následující:

"Bude to šílené. Ano, naplno TV-MA (nevhodné pro osoby mladší 17 let, pozn. redakce)... Myšlenkou je, že je tu nějaká inspirace komiksem, to, že jsou zombie, ale v žádném případě neděláme komiks."

Tvůrce dodal, že k tomu přistupují svým vlastním způsobem a mají talentované scenáristy (kteří pracují na i na další marvelovské animované sérii What If...?). A asi není od věci se odpoutat od komiksu a zkusit jiný přístup, v případě What If...? to vyšlo, tak snad to vyjde i v tomto případě.

Zdroj: CanWeGetToast, Phase Zero, Marvel Studios/Disney+ (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat