Ryan Gosling prý jednal o roli marvelovského Novy. A známý režisér mu vzkazuje, ať se vykašle na komerční sr*čky


 Oliver Stone se ozval.

To, že Ryan Gosling v minulosti jednal s Marvelem o neupřesněné roli se proslýchá už delší dobu. Tipovalo se, pro jaké postavy ho Marvel chtěl a nyní to asi víme. Podle Daniela Richtmana, který je znalcem branže, se mělo jedna o postavě známé jako Nova, tedy jednoho z nejvýraznějších členů mezigalaktické policie Nova Corps.

Je otázkou, jestli se nakonec Marvel s hercem dohodl, zatím takové zprávy nemáme. Ovšem, pokud jde o kontroverzního režiséra Olivera Stonea, ten Goslingovi doporučuje, aby se na komerční role v nerealistických projektech vykašlal:

"Ryan Gosling by měl přestat ztrácet svůj čas natáčením takových sr*ček pro peníze. Měl by točit více vážné filmy. Neměl by být součástí zdětinšťování Hollywoodu. Dnes je to samé fantasy, fantasy, fantasy a to včetně válečných filmů, fantasy a fantasy. Dokonce i filmy Rychle a zběsile, které se mi líbily, se nyní staly marvelovskými filmy. Tím chci říct, kolik automobilových nehod chcete vidět?"

Stone je jedním z několika výrazných tvůrců, které nemají v lásce popcornový žánr ve stylu komiksovek, takže asi není divu, jak ostře se na jejich adresu vyjádřil.

Zdroj: CinemaBlend, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat