Zvykl jsem si na pohodlnost Marvelu, chci dělat věci, kvůli kterým se cítím nesvůj, prozradil Tom Holland


 Tom Holland rád zkouší nové věci.

Tom Holland se stal mezinárodní hvězdou díky roli Petera Parkera/Spider-Mana. Ovšem, není tajemstvím, že není fandou Hollywoodu a kromě toho se sice plánuje čtvrtý díl Spider-Mana, ale Holland nepotvrdil, že do toho půjde a možná svou roli hraje i to, co nyní prozradil:

"Zvykl jsem si na marvelovskou mašinu a bezpečnou přikrývku v podobě Spider-Mana, pocit, že mě chrání. Takže udělat něco jako toto (seriál Přeplněný pokoj, pozn. redakce) bylo neuvěřitelně děsivé a protože to bylo děsivé, bylo to nesmírně naplňující a odměňující. V budoucnu, pokud bude něco, o čem budu mít pocit, že to nemohu dělat, pak to chci udělat."

Herec prozradil, že chce zkoušet věci, kvůli kterým se cítí nesvůj, protože pak se naučí přijímat to, že je nesvůj a zdá se, že role Spider-Mana na něj působí "příliš bezpečně" a jako sázka na jistotu, ale to samozřejmě neznamená, že si ji nezopakuje. Ostatně, je to velmi dobře placená práce a šek s vysokou sumou umí být přesvědčivý. I když pravda, existují herci, kteří nemají problém odmítnout milionové částky. Jestli je mezi nimi i Tom, to ukáže až čas.

Zdroj: THR, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat