Vřískot 7: Stala se z toho noční můra, režisér vysvětlil, proč opustil hororový projekt


 Christopher Landon se rozpovídal o svém odchodu.

Sedmý Vřískot rozhodně nemá na růžích ustálo. Vyhozena byla herečka Melissa Barrera a to kvůli některým komentářům na adresu izraelsko-palestinského konfliktu. Následně vyšlo najevo, že odešla i další hvězda nové generace Jenna Ortega a nyní režisér Christopher Landon oznámil, že se za kameru nepostaví:

"Hádám, že teď je správná chvíle, abych oznámil, že jsem oficiálně před několika týdny opustil sedmý Vřískot. To některé zklame a jiné nadchne. Byla to snová práce, která se změnila v noční můru. A mám zlomené srdce kvůli všem, kteří jsou do toho zapojeni. Všem. Ale je čas posunout se dál. Nemám k tomu víc co dodat, než jen to, že doufám, že Wesův odkaz (Wes Craven, duchovní otec Vřískotu, pozn. redakce) bude vzkvétat a povznese se nad hluk rozděleného světa. Co on a Kevin (Kevin Williamson, další z tvůrců značky, pozn. redakce) vytvořili je něco neuvěřitelného a já jsem byl poctěn, že jsem mohl byť jen na chvilku stanout v jejich záři."

Je otázkou, co to pro film znamená. Zpoždění? Zrušení? Zatím nevíme, co se bude dít, ale jasné je, že to sedmý Vřískot nemá lehké.

Zdroj: X, Paramount Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat