Santa Clausovi: Zk*rveně neomalený, kolegyně Tima Allena si postěžovala na jeho chování

 


Casey Wilson Tima zrovna nechválí.

Tim Allen působí jako příjemný a milý člověk, ostatně ztvárňuje například Santu Clause v oblíbené vánoční sérii Santa Clausovi . Ale zatímco jeho postava je sympatická, sám herec úplně ne. Nebo to alespoň tvrdí jeho kolegyně Casey Wilson:

"Takže natáčím tuhle scénu. Jen já a Tim Allen a mám na něj házet věci. Spletla jsem si ho se zlodějem. Leze dolů komínem, očividně je to Santa a já se probudím a myslím si, že je to vetřelec, v podstatě přepadení. Tak na něj házím věci. On jde za producentem, který stojí kousek od nás a říká a já ho slyším, říká, 'Musíš jí říct, aby se přestala chovat nepřijatelně.' A producent se na mě otočí, s hrůzou v očích a udělá směrem ke mně krok a říká, 'Umm, Tim by rád, aby ses k němu přestala chovat nevhodně."

Herečka pak dodala, že se choval zk*rveně neomaleně, nepromluvil na ni, nepodíval se na ni a lidé kolem něj chodili po špičkách.

Samozřejmě je to tvrzení jedné osoby a uvidíme, co k tomu řekne sám Allen, nicméně to asi není něco, co by mu udělalo radost.

Zdroj: Bitch Sesch, Disney+ (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat