Příčina smrti Matthew Perryho odhalena a mluvil o ní už ve své knize

 

O co jde?

Nedávno svět šokovala zpráva o smrti Matthew Perryho, který byl nalezen mrtvý ve vířivce ve věku 54 let. Ale nebylo jasné k tomu, co bylo příčinou jeho očividně předčasné smrti. Pitva nyní prokázala, že za to mohla látka známá jako ketamin, která se používá také jako antidepresivum. A podle všeho šlo o náhodu, ne záměr.

Mrazivé je, že herec se o tomto léku zmínil už ve své biografické knize z roku 2022 Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, kde uvedl, že ho užíval a nebylo to pro něj to pravé, ale dodal:

"A přesto jsem tuhle sr*čku dál užíval, protože to bylo něco jiného a cokoliv jiného je dobré. Užívání K je jako dostat ránu do hlavy obří lopatou se štěstím. Ale vystřízlivění je drsné a převáží onu lopatu... Ketamin nebyl pro mě."

Ovšem, podle všeho, než zemřel, procházel herec terapií, která zahrnovala tento lék. Je ale na místě zmínit, že léčba byla ukončena několik dnů před incidentem a ketamin by se v jeho krvi už nacházet neměl, takže nebylo jasné, proč ho znovu užíval.

Herec se ale dlouhodobě potýkal se závislostmi a depresemi, takže těžko říct, co vedlo k tomuto nepříjemnému incidentu, ovšem to už asi nyní není podstatné, podstatné je, že předčasně odešel někdo, koho milovaly miliony lidí z celého světa.

Zdroj: CinemaBlend, NBC (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat