Co se údajně odehraje v závěru Captain America 4. A co bude s Kangem v Avengers: Secret Wars?


 Komiksové střípky. POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

To, že se v Captain America: Nový svět (premiéra 13. 2. 2025) objeví Red Hulk se tuší už delší dobu, ale nyní znalec branže vystupující pod přezdívkou MyTimeToShineHello tvrdí, že právě finální souboj bude s Red Hulkem, kdy se Sam Wilson/Captain America (Anthony Mackie) utká s tímhle silákem v závěru filmu v Bílém domě a bude to znamenat konec pro prezidenta Rosse (není jasné, jestli je řeč o smrti nebo tom, že se z Rosse navždy stane Red Hulkem).

Nyní spekulace k jinému očekávanému komiksovému filmu a to Avengers: Secret Wars (premiéra 6. 5. 2027). Mluvilo se o tom, že by se v něm měl objevit supermocný Beyonder a MyTimeToShineHello tvrdí, že to opravdu platí, bude to právě tahle bytost, která bude tahat za nitky a její přítomnost bude použita jako vysvětlení pro nový vzhled Kanga, jehož původní představitel Jonathan Majors byl uznán vinným z obtěžování a napadení.

Není jasné, co to přesně znamená, jestli něco ve stylu Matrixu, kdy byla Vědma "potrestána" změnou vzhledu, případně něco jiného, ale podle všeho bude Beyonder tím, kdo bude důvodem, proč má Kang novou tvář.

Zdroj: MyTimeToShineHello´s X, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat