Zvažuje se vznik druhých řad Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk


 A nemuselo by to trvat ani příliš dlouho.

Marvelovské série pro Disney+ jsou často přijímány rozpačitě, zatímco Moon Knight podle mnohých dopadl dobře, Ms. Marvel a She-Hulk: Neuvěřitelná právnička jsou více rozporuplné. V případě Ms. Marvel se některým nelíbilo to, že jde o sérii spíše pro mladší diváky a svou roli v případě negativních recenzí sehrálo i etniku a náboženství hlavní hrdinky, u She-Hulk zase nemalému počtu lidí nevonělo ztřeštěné komediální pojetí, které ovšem odpovídalo komiksové předloze, což potvrdil sám tvůrce postavy She-Hulk. A pokud jde o novináře, ti seriály hodnotili velmi dobře.

Ovšem, byť to někteří asi Ms. Marvel a She-Hulk přáli, nejde zřejmě o propadáky (i když se o tom někdy spekulovalo), protože se nyní objevily zprávy, že Disney uvažuje o tom, že všechny tři zmíněné projekty dostanou druhou řadu.

A podle všeho by to ani neměla být hudba vzdálené budoucnosti. S ohledem na to, že daná informace nebyla zatím oficiálně potvrzena ze strany Marvelu/Disneyho, nejsou známy konkrétní data, ale zpráva o možném obnovení pochází z obvykle důvěryhodného zdroje.

Zdroj: Daniel Richtman, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat