Režisér Thor: Ragnarok neměl zájem pracovat na marvelovkách, byl chudý, šlo mu o peníze


Taika Waititi se upřímnosti nebojí.

Taika Waititi natočil dva díly filmů Thor a byl (a možná ještě je) důležitou osobností Marvelovského filmového universa, ale pravdou je, že neměl chuť natáčet marvelovku a udělal to z jednoho prostého důvodu, který nyní prozradil:

"Víte co? Neměl jsem zájem natočit nějaký z těchto filmů. Nebylo to mým plánem, pokud jde o kariéru autora. Ale byl jsem chudý a zrovna se mi narodilo druhé dítě a pomyslel jsem si, 'Víš co, tohle by mohla být dobrá příležitost jak nakrmit tyhle dětí.' A řekněme si to na rovinu, Thor je pravděpodobně nejméně populární sérii. Nikdy jsem jako dítě komiks Thora nečetl. Byl to komiks, který bych si vzal do ruky a řekl si, 'Ugh.' A pak jsem si o tom něco zjistil a jeden komiks nebo 18 stránek Thora nebo jak to bylo dlouhé jsem si přečetl. A stejně jsem byl z téhle postavy zmatený."

Aktuálně se mluví o tom, že pátý díl Thora bude, ale není jasné, zda ho po ne úplně pozitivním přijetí Thor: Láska jako hrom (2022) zrežíruje Waika. Nevypadá to tak, ale oficiální rozhodnutí oznámeno nebylo.

Zdroj: SmartLess, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat