Marvels: Ve filmu měli být představeni Young Avengers a byla vystřižena scéna o vztahu Vakýry a Captain Marvel

 


Nedočkali jsme se.

Na konci Marvels (2023) bylo naznačeno, že se pomalu ale jistě začíná formovat tým Young Avengers, ale podle všeho jsme se původně neměli dočkat jen náznaků, ale rovnou potvrzení existence téhle skupiny. Prozradila to představitelka Kamaly Khan/Ms. Marvel Iman Vellani:

"Snažili se jich [Young Avengers] začlenit, co nejvíce jen mohli, ale myslím, že je lepší, že vidíme Kamalu, jak buduje Young Avengers od začátku. Byla tu verze [scény], kde už existovali a já na to, 'To nedává žádný smysl.' A oni na to, 'Víme, tohle točit nebudeme."

Už v minulosti jsme viděli to, že bylo formování týmů uspěcháno a obvykle to nedopadlo dobře, takže je fajn, že tentokrát tomu bude jinak.

Ovšem, do filmu se toho nedostalo víc, například jsme měli údajně vidět scénu, která by potvrdila vztah mezi Valkýrou (Tessa Thompson) a Captain Marvel (Brie Larson), nešlo by jen o náznaky. Ale nakonec se Disney podle všeho rozhodl, že tenhle moment ve filmu nebude. Proč? To těžko říct, přece jen, v komiksu je Valkýra bisexuální, takže by to nebylo nic proti ničemu.

Zdroj: PhaseZeroCanWeGetSomeToast



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat