Deadpool 3: Tohle je údajný námět filmu


 Jaká bude zápletka? POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

V minulosti jsme už slyšeli to, že se film Deadpool 3 (premiéra 25. 6. 2024) bude zaměřovat na Multivesmír a svou roli sehraje organizace dohlížející na svatý tok času TVA, kterou známe ze seriálu Loki. Nyní znalec branže MyTimeToShineHello přišel s asi zatím nejpodrobnějším popisem toho, co v komiksovce čekat:

"Události v Deadpoolovi 3 naváží na finále Lokiho. TVA se dozví, že se Kangové spojují síly a blíží se nová multivesmírná válka, takže začne vytvářet armádu hrdinů z Multivesmíru a to většinou z umírajících světů, aby bojovali s Koncilem Kangů. Mr. Paradox nahradí Mobiuse (Mobius toho měl být určitou dobu součástí a může mít stále cameo, ale rozhodli se ho vynechat z příběhu. Naplno se vrátí ve filmech Avengers) a snaží se získat Wolverina. Deadpool, který je vězněm v TVA kvůli tomu, že si zahrával s časem, se o tom doslechne a uteče. Jeho plánem je přesvědčit Wolverina, aby se místo toho přidal k němu a stal se jeho nejlepším kamarádem."

Zní to jako spojení marvelovské megalomanie a šílenosti Deadpoola a podle nás má daná zápletka potenciál. Tedy, pokud se to nevrtne, ale doufejme, že ne.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat