Avengers: Secret Wars - Vrátí se prý nejen Robert Downey Jr., ale i Chris Evans


 Staří známí o sobě dávají vědět.

Nedávno jsme slyšeli to, že Marvel zvažuje přivést zpět původní členy týmu Avengers. Následně se objevily zprávy, že v Avengers: Secret Wars (premiéra 6. 5. 2027) uvidíme představitele Tonyho Starka/Iron Mana Roberta Downeyho Jr. a nyní se mluví o tom, že s návratem souhlasí i Chris Evans (Steve Rogers/Kapitán Amerika).

Nutno ale zmínit, že v případě Chrise není jasné, zda si zopakuje roli Kapitána Ameriky, kterého známe, nebo má Marvel v plánu něco jiného. Stejně tak není jasné, jestli oba pánové budou mít cameo, nebo sehrají v příběhu výraznější roli.

Ostatně, nepřekvapivě účast Roberta ani Chrise zatím nepotvrdil samotný Marvel, tyhle informace přicházejí z různých zdrojů, které nejsou oficiální (ale často se potvrdí to, že měly pravdu).

Ale jestli oba (potažmo celý zakládající tým) uvidíme, je otázkou, zda Marvel chce jen potěšit fanoušky, nebo má větší plány s hrdiny z takzvané Infinity ságy. Kromě toho je samostatným tématem to, zda je dobré vracet se do stejné řeky, nebo by bylo lepší jít dál.

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat