Studio chtělo údajně do X-Men 3 nalákat Halle Berry s pomocí falešného scénáře. A Michael Caine z Temného rytíře končí s hraním


Komiksové střípky.

X-Men: Poslední vzdor (2006) nebyli extra špatným filmem, ale mohli být lepší, protože byla šance, že by na ně dohlédl Matthew Vaughn (který později natočil výtečný film X-Men: První třída). Nakonec se ale za kameru nepostavil a podle něj bylo důvodem i to, že existovala verze scénáře, která měla nalákat k podpisu smlouvy Halle Berry, ale daná podoba příběhu neměla být použita, což se Matthewovi nelíbilo. Herečka se nakonec ve filmu objevila, ale jak bylo řečeno Vaughn se režie neujal.

Michael Cain odchází do důchodu

Nedávno devadesátiletý Michael Cain naznačil, že uvažuje o hereckém důchodu a zdá se, že to myslel vážně. Prohlásil totiž následující:

"Neustále tvrdím, že odejdu na odpočinek. No, dělám to nyní. Uvědomil jsem si, že jsem ve filmu, kde hraji hlavní roli a má neuvěřitelné recenze. Jediné role, pro které jsem vhodný jsou nyní devadesátiletí muži. Nebo 85letí muži. Takže jsem si pomyslel, že bych s tím vším mohl odejít. Mám skvělé recenze. Co udělám, abych to překonal? Užil jsem si natáčení tohoto filmu. A pomyslel jsem si, proč neodejít nyní? Nemáte devadesátníky, kteří hrají hlavní role, budete chtít mít pohledné mladé muže a ženy."

Michael mluví o filmu The Great Escaper (2023) a očividně chce odejít na vrcholu a před tím klobouk dolů.

Zdroj: THR, BBC Radio, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat