Režisér filmů Harry Potter nechce mít nic společného se seriálem

 


Jak to vysvětlil? 

David Yates režíroval čtyři filmy Harry Potter a je tak pochopitelnou otázkou, zda by, jako odborník na tematiku, chtěl pracovat i na chystaném seriálovém rebootu. A jeho odpověď je jasná:

"Víte co? Upřímně, nebudu zapojen žádný myslitelným způsobem. Je to jednoduché: V téhle škole jsem strávil dlouhou dobu, v těchto chodbách, v těchto třídách a byla to výjimečná zkušenost a vždy si jí budu vážit. Ale vrátit se zpět a natočit další rok, nebo dva, mám pocit, že jsem to již opustil. Být zpátky v dodávce s Lawrencem (producent Lawrence Grey, pozn. redakce) v Savannah v Atlantě je pro mě v tuhle chvíli přitažlivější než projít svatými branami Bradavic."

Yates nedávno dokončil film Obchodníci s bolestí, který nabídne Netflix od 27. 10. 2023 a o návrat do školy čar a kouzel očividně zájem nemá. Byť by to zřejmě byla dlouhodobá práce, protože se plánuje, že každá řada seriálu bude mapovat jednu knihu. 

Nicméně, David přeje filmařům hodně štěstí a je rád, že tahle látka bude představena nové generaci diváků. Otázkou je ale kdy, protože datum premiéry nebylo zatím stanoveno.

Zdroj: ComicBook, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat