Přátel už zůstalo jen pět, ve věku pouhých 54 let zemřel představitel Chandlera

Matthew Perry údajně utonul.

Sitcom Přátelé je jedním z vůbec těch nejúspěšnějších a nejkultovnějších v historii a ze šestice představitelů hlavních rolí udělal hvězdy a to samozřejmě platí i pro představitele Chandlera Binga, který sice dělal tu nejnudnější práci na světě (analýza dat), ale mimo svou profesi bavil partičku kamarádů a hlavně publikum svými vtípky.

Matthew Perry ztvárnil Chandlera na výbornou a ano, šlo o roli, kterou asi již nepřekonal (byť se objevil i v jiných zábavných projektech jako Můj soused zabiják), ale to vůbec nevadí, Chandler byl natolik výrazným partem, že se zapsal do sitcomové síně slávy a srdcí diváků zlatým písmem.

Bohužel, nejen, že po konci Přátel Perryho kariéra trochu stagnovala, ale také se potýkal s různými závislostmi, o kterých se ale nebál veřejně mluvit a na tohle témat i žertovat.

Napsal také biografickou knihu Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, která se stala bestsellerem.

Pokud jde o příčinu smrti, podle prvotních informací se utopil ve vířivce s tím, že po prvotním ohledání místa nebyly nalezeny žádné návykové látky, ani stopy cizího zavinění, ale mluví se o zástavě srdci. Herci bylo 54 let.

Zdroj: TMZ, NBC (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat