Myslím, že je č*rák, prohlásil scenárista o režisérovi Avengers



Zak Penn si nebere servítky.

Režisér prvních dvou filmů Avengers a původní verze Ligy spravedlnosti (2017) Joss Whedon není zrovna tím, koho by lidé aktuálně chválili. Mnozí diváci mu nemohou přijít na jméno právě kvůli nepovedené Lize spravedlnosti a někteří jeho bývalí spolupracovníci zase tvrdí, že se ne natáčení nechoval vůbec dobře.

A Whedona nechválí ani scenárista Zak Penn, který napsal první Avengers (2012), ale Whedon se rozhodl jeho práci nevyužít:

"Slyšel jsem, že přepíše scénář sám. Ani se se mnou nechtěl setkat - což já mimochodem vždy dělám s tvůrci, které mám nahradit. Myslím si, že je to slušnost."

Penn se rozhodl ho kontaktovat sám:

"Řekl mi, 'Ne, není to pro mě divné. Přepisuji tvou práci.' Začalo být jasné, že nemá žádný zájem o to, abych byl jakýmkoliv způsobem zapojen do filmu... Myslím, že je č*rák. Myslím, že je špatný člověk a bylo to opravdu překvapivé. Uvědomte si, že mé bonusy jsou založeny na mém kreditu. Takže doslova miliony a miliony dolarů, o které tu tady nejde, šly z mé kapsy do Jossovy."

Pokud je to pravda, není divu, že Penn není z přístupu Whedona nadšen. Ten už je teď na horkém křesle a tohle vyjádření mu na popularitě asi také nepřidá.

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat