Marvel upravil chybu v časové posloupnosti v případě Spider-Man: Homecoming


 O co šlo?

Marvel se snaží hlídat to, aby časové linky jejich projektů fungovaly relativně logicky, ale někdy to nevyjde. Například v případě filmu Spider-Man: Homecoming (2017) došlo k něčemu, nad čím se někteří dost podivovali.

Ve filmu Adrian Toomes/The Vulture (Michael Keaton) ve flashbacích prováděl úklid po událostech v Avengers (2012), což podle jeho slov mělo být osm let před "současností", ale to bylo matoucí s ohledem na to, že Avengers byli zasazeni do roku 2012, Captain America: Občanská válka (2016), ve které se poprvé objevil Spider-Man (Tom Holland) se odehrával někdy kolem roku 2016 a Spider-Man: Homecoming měl probíhat v 2020, pokud se tedy odehrává 8 let po událostech v Avengers.

Kniha The Marvel Cinematic Universe - An Official Timeline ale tohle, svým způsobem napravila, když Ms. Minute (Tara Strong) ze série Loki v knize prohlásila:

"Znovu zdravím! Adrian Toomes prohlásil, že bitva o New York proběhla před osmi lety, ale k této události došlo před čtyřmi roky. To pro nás byl opravdový oříšek - počítám, že analytik špatně založil složku.

Zmínku o osmi letech z filmu asi už nikdo nesmaže, ale toto je oficiální vysvětlení a Marvel uznal svou chybu (nicméně je na místě zmínit, že na filmech Spider-Man spolupracuje se Sony).

Zdroj: The Marvel Cinematic Universe - An Official Timeline, Marvel Studios/Sony Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat