Marvel měl údajně v plánu, že Thora, Kapitána Ameriku a Iron Mana nahradí Captain Marvel, Spider-Man a Black Panther

 

To už bohužel nevyjde.

V Marvelovkém filmovém universu jsme měli dlouhé roky takzvanou "svatou trojici" a to Kapitána Ameriku (Chris Evans), Thora (Chris Hemsworth) a Iron Mana (Robert Downey Jr.), ale podle autorky knihy MCU: The Reign of Marvel Studios Joanny Robinson kreativní prezident Marvelu Kevin Feige v podstatě od počátku počítal s tím, že bude nutné najít nástupce:

[Chadwick Boseman] mi kdysi vyprávěl příběh o tom, jak na place [Avengers:] Endgame on, Brie Larson a Tom Holland společně seděli a mluvili o budoucnosti Marvelu a jak vzrušující to pro ně bylo. [A poté], když se podíváte na to, jaká je dohoda Sony a Marvelu týkající se Spider-Mana, uvědomíte si, že Chad Boseman zemřel a uvědomíte si, že Brie Larson není ideální volbou nebo na ni prostě má dopad toxické fanouškovství... Do hry vstoupila hromada faktorů a svým způsobem to narušilo plán."

Nyní se podle všeho pozornost soustředí na vybudování nového týmu, takzvaných Young Avengers, na druhou stranu, proslýchá se, že Avengers: Secret Wars (premiéra 6. 5. 2027) poslouží jako reboot Marvelovského filmového universa a je možné, že se vrátí nečekaní staří známí. 

Marvel je specialista na dlouhodobé plány, ale současně se nebojí je měnit, takže nic není vytesáno do kamene a je lepší počítat s tím, že nic není jisté.

Zdroj: MCU: The Reign of Marvel Studios/CBM

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat