Loki: Co říká režisér na to, že byl představitel Kanga obviněn z napadení?


 Jaký na to má názor?

Jonathan Majors čelí v poslední době problémům v podobě obvinění z napadení (údajně jeho přítelkyně) a ozvalo se několik lidí z jeho minulosti, kteří tvrdí, že jeho chování v osobním i profesním životě nebylo zrovna ideální. 

Přesto ale Majors stále pracuje pro Marvel, aktuálně ho můžeme vídat například v seriálu Loki jako varianta Kanga jménem Victor Timely. 

Některé to překvapuje, ale co na to říká jeden z režisérů seriálu Kasra Farahani?

"Byl jsem určitě překvapen. Ale nic o tom nevím, nic kromě toho, že vím, že natáčení bylo upřímně skvělým zážitkem. Obsazení bylo poskládáno dohromady skvěle. Skvěle spolupracovalo. Tom měl nápad, Jonathan měl nápad, Owen je strojem na nápady. Zkušenosti na place byly bez jakýchkoliv dramat a jednoduše radost. Speciálně v mém případě s ohledem na to, že šlo o mou první velkou režisérskou šanci, vnímám to jako velké štěstí, mít možnost pracovat s herci takového kalibru, což mi režírování velmi usnadnilo."

Je nutné připomenout, že Jonathana nebyl odsouzen, finální verdikt ještě nepadla, ale přesto se prý Marvel, což je asi očekávatelné, připravuje i na možnost, že by jeho roli (role) přeobsadil.

Další díl Lokiho bude mít premiéru 26. 10. 2023.

Zdroj: Variety, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat