Invicinble: Jak to vypadá s hraným filmem na motivy brutálního komiksu


Co prozradil tvůrce?

Komiks Invincible/Neporazitelný je hodně drsný a krvavý. Seriálová animovaná verze je hodně drsná a krvavá. A filmová verze jistě nebude také zrovna jemná, pokud jde o násilí a většina z nás je asi zvědavá, jak se povede zadaptovat tuhle látku do hrané podoby. 

Ale jak to vlastně s filmovou podobou vypadá? To prozradil autor komiksu Robert Kirkman:

"Stále se pracuje na scénáři. Myslím, že ve chvíli, kdy budeme mít scénář ve fázi, ve které ho chceme mít, pak budeme ve vhodné fázi a poté už to půjde vcelku rychle. Ale všechny faktory, o kterých jsem zrovna mluvil jsou něčím, o čem přemýšlíme: 'Co dělat, aby to působilo neotřele? Co dělat, aby to působilo odlišně? Jak docílit toho, aby to působilo jako něco unikátního?' To jsou velmi vysoké nároky. A také musíme přijít na způsob, jak navázat na hranou sérii, ale současně se od ní odlišit a dát filmu důvod k existenci. Je tu spousta práce, která musí být odvedena. Ale doufáme."

Vypadá to tedy, že si ještě docela dlouho počkáme, ale pokud to bude stát za to, nemáme s tím problém. Čekání si navíc můžeme zkrátit druhou řadou animovaného seriálu Invincible, který bude mít premiéru 3. 11. 2023.

Zdroj: Variety, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat