Daughters of Liberty: Marvel údajně chystá první ženskou hranou týmovku

Není to A-Team.

Marvelovské filmové universum existuje už od roku 2008, ale zatím jsme neviděli film, ve kterém by byl v centru dění celoženský tým. Ano, v některých projektech ženské hrdinky spojily síly (viz scéna z Avengers: Endgame nebo blíží se film Marvels), ale přímo projekt, kde byl v centru dění v komiksu etablovaný ženský tým ještě nevznikl.

Spekulovali se o tom, že bychom se mohli dočkat například projektu A-Force, ale o něm se v poslední době moc nemluví, ovšem, nyní se objevily dohady, že by se hranou verzi mohla dostat jiná skupina a to Daughters of Liberty.

V komiksu byly členkami například Peggy a Sharon Carter, Echo, Agatha Harkness, Misty Knight, Spider-Woman nebo Invisible Woman, ale samozřejmě se dá čekat, že pokud vznikne filmová či seriálová verze, může být složení odlišné.

Zatím nejsou známy žádné detaily o obsazení nebo štábu, případně o začátku natáčení. S probíhající stávkou herců a nedávno skončenou stávkou scenáristů je patrné, že pokud projekt vznikne, pak to nebude v dohledné době.

Zdroj: Marvel Comics (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat